Kevin Anderson: Biografi, Kreativitet, Karriere, Privatliv

Innholdsfortegnelse:

Kevin Anderson er en kjent sørafrikansk tennisspiller som har vunnet en rekke profesjonelle konkurranser. I 2017 var utøveren blant finalistene i Grand Slam-turneringen.

Kevin Anderson: biografi, kreativitet, karriere, privatliv

Kevin ble født våren 1986 i Johannesburg. Foreldrene hans Michael og Barbara Anderson er ingeniører. Tennisracketen var i hendene på gutten da han var 6 år gammel, og hans første rival på banen var det yngste i familien - broren Gregory. Det er ikke uten grunn at tennis er en av de fem mest populære idrettene i Sør-Afrika.

Takket være den kjærligheten til tennis som faren hans innpodet guttene, samt år med hard trening, kom tenåringene til gode resultater. I lang tid opptrådte de i hjemlandet som junior, til de flyttet til USA. Der, i tillegg til å motta høyere utdanning, spilte brødrene for studentligaen og førte mange seire til Illinois. I tillegg til hovedsporten demonstrerte Kevin suksess innen friidrett og 800 meter løpedistanse.

Etter å ha mottatt diplomene ble Gregory invitert til å jobbe ved New York Tennis Academy, og Kevin begynte en profesjonell sportskarriere.

Bilde
Bilde

Profesjonell sport

For første gang ble 18 år gamle Anderson lagt merke til i 2004 på turneringene i "futures" -serien. Debuten var vellykket for atleten. Etter 3 år har han bevist seg godt i Challenger-serien. Tennisspillerens suksesser gjorde at han kunne kvalifisere seg til ATP-turneringsgitteret og brakte nok en seier til den amerikanske hardturneringen og konkurransene i New Orleans.

I 2008 kvalifiserte Kevin seg til Grand Slam-turneringen i Australia, men ble eliminert etter første runde. Imidlertid rehabiliterte atleten etter 2 måneder seg selv og vant en rasende seier i finalen i ATP-turneringen i Las Vegas. Ikke alle hans opptredener på banen var vellykkede, men takket være kvalifiseringen for summen av syv påfølgende kamper, vant Anderson seg til finalen og havnet på listen over de 100 beste tennisspillerne i verden. På turneringen i Wimbledon klarte han å nå kvartfinalen i konkurransen. Tennisspilleren deltok i OL i 2008, som ble arrangert i den kinesiske hovedstaden. Og selv om den sørafrikanske utøveren i individuelle konkurranser falt bort nesten umiddelbart, nådde han i 2. runde i dobbelt.

I 2009 vant Kevin med sikkerhet leireutfordreren i San Remo, siden leiren er hans favorittflate. I løpet av denne perioden ble utøveren ledsaget av fiaskoer, og hans verdensrangering falt til 161. plass. Men det neste året vant han utfordreren hardt og var blant semifinalistene i Atlanta.

Bilde
Bilde

På høyden av herligheten

2011 viste seg å være et vendepunkt for tennisspilleren. Foruten det faktum at atleten ble best på banene i Johannesburg, vant han ATP-turneringen for første gang. På forestillingene i Miami nådde Anderson kvartfinalen og tok 32. plass på listen over de mest suksessrike tennisspillerne i verden.

2013 ble den mest suksessrike i atletens biografi. Han kom til finalen i det australske mesterskapet, ble deretter finalist i Marokko og gjentok sin tidligere suksess i Atlanta. Kevin nådde 4. trinn i Roland Garros og 3. runde i Wimbledon. Når det gjelder summen av indikatorer, var Anderson blant de 20 beste spillerne i verden.

I 2014 fikk han folk til å snakke om seg selv igjen ved å vinne ATP-turneringen i USA. Utmerket teknikk og en rekke nye suksesser hevet tennisspilleren til 12. linje i verdensrankingen.

De to neste årene var ikke veldig vellykkede for atleten. Han ble hjemsøkt av skader, og seire vekslet med nederlag. På Grand Slam-konkurransene kom tennisspilleren knapt til 3. runde, noe som umiddelbart påvirket hans rangering. Kevin klarte ikke å holde seg på topp 50 og endte på 67. plass.

Bilde
Bilde

Atleten savnet starten på 2017-sesongen, men nådde semifinalen på leireturneringen i Estoril. Ved konkurranser i Frankrike nådde han 4. runde, og i turneringen i Washington nådde han finalen for første gang og klatret til 15. plass på listen over de beste tennisspillerne på planeten. I US Open-finalen viste Anderson seg å være den minst tittelen idrettsutøveren i hele turneringens historie, noe som ikke hindret ham i å vise et godt resultat.

I 2018 nådde tennisspilleren finalen i turneringen i Pune og viste seg å være den beste i New York-konkurransene. Han ble semifinalist i Madrid-konkurransen og hadde en vellykket start på Wimbledon-mesterskapet. En gang i finalen ble han den første sørafrikaneren som oppnådde en så høy poengsum siden 1985. På summen av årets resultater blant de beste racketer i verden, var Anderson på 5. linje.

Atleten åpnet sesongen 2019 med seier i turneringen i Pune. Etter det deltok han i det australske mesterskapet og nådde 3. runde av Wimbledon-mesterskapet.

Bilde
Bilde

Hvordan lever han i dag

Anderson klarte å fjerne myten om de velstående tennisspillerne. Når vi ser tilbake, kan vi si at veien til profesjonell sport viste seg å være kjedelig og svingete for Kevin. Da han steg til toppen av berømmelsen, overvant han mange vanskeligheter og hindringer, men brukte sjansen som skjebnen ga ham. Alle hans seire er resultatet av hardt arbeid. Et trekk ved atleten er hans høye vekst - 203 centimeter, i forbindelse med hvilken spilleren ble hjemsøkt av kneproblemer, som senere ble fulgt av flere operasjoner på albuen, som påvirket kvaliteten på serveringen.

I dag snakker Kevin takknemlig om faren sin, som tok ham med i sporten og støttet ham hele tiden. Å være en stor tennisfan, lærte Michael Anderson å spille fra bøker selv og begynte å trene barn, og drømte om å gjøre dem til toppspillere. Hans viktigste beslutning var å sende sønnene sine til å studere, til tross for at familien ikke hadde nok penger.

Nå bor Kevin i den amerikanske byen Gulf Stream i Florida og trener i en av klubbene i Chicago. Det er kjent om hans personlige liv at idrettsutøveren i 2011 bundet knuten. Golfer Kelsey O Neil ble hans kone. Jenta gikk i sport i løpet av studentårene, da hun var på college, hvor hun møtte sin fremtidige ektemann. Hun fikk yrket som regnskapsfører, men jobber ikke med spesialiteten sin. Jenta fleiper med at hun foretrekker "å telle ektemannens penger enn fremmede." Ektefellen prøver å lage nye prosjekter med ektefellen. På et tidspunkt kjørte hun nettstedet sitt og bloggen Tour with Wife, og prøvde å bidra til støtten til sporten.

Kevin bruker fritiden sin på å lese bøker eller spille gitar. Bilracing er også hans hobby. Nylig har tennisspilleren vært oppmerksom på miljøspørsmål og tatt til orde for å redusere bruken av plast, inkludert på så kjente konkurranser som Wimbledon.